Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Ce recompense poţi să îţi oferi pentru rezultatele de la şcoală

Ce recompense poţi să îţi oferi pentru rezultatele de la şcoală
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

După o perioadă plină de studiu şi extrem de stresantă care s-a încheiat cu succes, adică cu o notă mare sau cu admiterea la o altă formă de învăţământ, este momentul să te relaxezi şi să îţi oferi o recompensă pentru efortul depus. În cele ce urmează, găseşti câteva idei care te-ar putea ajuta să îţi recapeţi energia şi motivaţia, dar lista este deschisă, iar ideile pot fi adaptate în funcţie de preferinţele fiecăruia. Cert este că ai nevoie să îţi oferi o astfel de recompensă pentru că în acest fel vei avea şi motivaţia de a continua studiul după aceea.
Mergi la un film
Dacă la cinematograf tocmai rulează un film pe care îl aştepţi de mult timp, nu mai stă pe gânduri. Chiar dacă niciunul dintre prietenii tăi nu poate să te însoţească, mergi singur pentru că te vei simţi excelent.
Vizitează librăria preferată
Atunci când eşti la şcoală, cititul face parte din viaţa ta de zi cu zi. Îmbină utilul cu plăcutul şi fă o vizită în acele magazine de cărţi care sunt mai mult decât librării, pentru că atmosfera de acolo te va relaxa instantaneu şi vei avea senzaţia că porneşti într-o călătorie prin altă lume.
O aplicaţie sau un joc pe tabletă
După o performanţă deosebită la şcoală e momentul să laşi pentru scurt timp cărţile şi caietele şi să iei în primire tableta sau calculatorul. Încearcă o nouă aplicaţie, joacă-te şi bucură-te de aceste momente care în mod sigur te relaxează.
Mergi la un meci
Atmosfera de pe stadioane este de fiecare dată energizantă şi vei intra şi tu imediat în aceeaşi stare cu cei prezenţi la meci. Dacă ai ratat multe competiţii sportive pentru că ai avut de învăţat, un meci este exact ceea ce ai nevoie pentru a te relaxa şi pentru a-ţi da suficientă energie ca să mergi mai departe cu studiul.
Dormi mai mult
În perioadele de studiu intens, somnul nu este foarte odihnitor şi în plus nici nu apuci să dormi atât cât ţi-ai dori. După examene sau după ce ai predat un proiect important dormi cât mai mult dacă ai ocazia. Aceasta este una dintre cele mai bune recompense pe care ţi le poţi oferi imediat ce termini de învăţat!
Înapoi pe Facebook
Dacă ai învăţat zi şi noapte şi ţi-ai impus să nu te laşi distrat de nimic din jurul tău cu siguranţă ai rămas în urmă cu noutăţile de pe Facebook sau de pe alte reţele sociale pe care le foloseşti în mod normal. După ce ai scăpat de învăţat, oferă-ţi timp de relaxare în care să vezi ce au mai făcut prietenii tăi de pe reţetele de socializare.
Fă sport
După perioadele intense de studiu, sportul este recomandat fiind o metodă eficientă de a elibera stresul şi tensiunile pe care le-ai acumulat atâta timp cât te-ai pregătit pentru examene. Alege sportul care îţi face plăcere şi găseşte chiar şi un grup căruia poţi să i te alături pentru a face mişcare.

Citește și:   Cum să memorezi mai ușor pentru note mai mari

Articole interesante

Lasa un comentariu