Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Ce dezvăluie scrisul de mână despre tine

Ce dezvăluie scrisul de mână despre tine
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Scrisul de mâna dezvăluie o mulţime de lucruri despre tine. Literele mari dezvăluie o personalitate puternică, făcută să devină lider, în timp ce scrisul mic şi înghesuit dezvăluie o personalitate timidă şi introvertită. Dacă scrisul tău e undeva la mijloc şi deci literele au o mărime medie atunci eşti genul de persoană care are o puternică abilitate de a se concentra.

Dar mai sunt şi alte detalii, dincolo de cele legate de mărimea literelor. Iată câteva dintre ele şi ce dezvăluie despre tine.

Spaţiul dintre cuvinte: dacă spaţiul pe care îl laşi între cuvinte este mare, atunci eşti o persoană independetă căreia îi place libertatea. Dacă obişnuieşti să îngrămădeşti cuvintele ai tendinţa de a deveni prea curios şi de a te băga în vieţile celorlalţi.

Cât de tare apeşi atunci când scrii: scrisul apăsat denotă tensiune şi furie, în timp ce un scris moderat este un semn de devotament. Dacă nu apeşi foarte tare atunci când scrii arată despre tine că eşti empatic şi sensibil.

Cum pui punctul pe i…la propriu: dacă punctul e mai sus decât restul literei înseamnă că eşti o persoană cu multă imaginaţie. Un punct apropiat de baza literei denotă o personalitate oganizată şi atentă la detalii. Dacă în loc de punct faci un cerculeţ înseamnă că îţi place să te joci.

Citește și:   Litera "d" mic de mana si litera "D" mare de mana

Direcţia scrisului: dacă scrisul tău este înclinat spre dreapta înseamnă că îţi face plăcere să lucrezi cu persoane noi, în timp ce scrisul orientat spre stânga arată faptul că preferi să lucrezi singur.

Cât de mari sunt buclele literelor: o buclă mare la litere precum a, b, l arată că eşti relaxat şi spontan, în timp ce buclele mai mici spun despre tine că eşti genul de persoană care te abții, îţi impui limite.

Viteza cu care scrii: dacă scrii repede arată despre tine că eşti o persoană nerăbdătoare căreia nu îi place să piardă timpul. Dacă scrii încet înseamnă că eşti genul de persoană calmă, analitică.

Articole interesante

Lasa un comentariu