Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Abilităţi necesare pentru a avea succes la şcoală

Abilităţi necesare pentru a avea succes la şcoală
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Următoarele abilităţi sunt necesare pentru a avea succes la şcoală. În plus, odată dobândite aceste abilităţi te vor ajuta și pe parcursul vieţii, în multe situaţii.

Organizează-ţi programul

Programul aglomerat de la şcoală trebuie alternat cu perioade de pauză şi timp pentru relaxare. Dacă nu te odihneşti suficient, randamentul tău scade.

Obiceiuri bune de studiu

Ce înseamnă să îţi dezvolţi bune obiceiuri legate de studiu: pregăteşte-te pentru a doua zi, nu lipsi de la ore, fă-ţi temele, recapitulează materia din când în când şi nu doar înainte de teste, studiază în fiecare zi, chiar dacă nu ai teme de făcut sau teste de dat.

Fixează-ţi obiective realiste

Este important să îţi fixezi obiective , dar ţine cont ca acestea să fie realiste. Dacă îţi propui obiective prea înainte şi acestea nu vor putea fi atinse, vei cunoaşte frustrarea şi dezamăgirea.

Concentrează-te

Ascultă profesorii când predau la ore şi stai concentrat. Asigură-te că ai înţeles lecţia, iar dacă ai nelămuriri nu ezita să pui întrebări.

Ia notiţe

Nimeni nu are capacitatea de a memora tot ceea ce ascultă. Selectează ideile importante şi notează-le.

Citește și:   Surprize pentru mame de 8 martie

Fă-ţi temele

Ziua se încheie atunci când tot ce aveai de făcut este dus la bun sfârşit. Temele sunt printre principalele responsabilităţi pe care le ai şi pe care profesorii le dau cu un scop.

Fii organizat

Dacă eşti organizat vei economisi foarte mult timp în care vei putea face alte lucruri.

Motivaţia

Trebuie să fii motivat pentru a învăţa şi a munci din greu, chiar dacă îţi place sau nu o anumită materie sau un profesor. Automotivarea poate să fie extrem de importantă mai ales atunci când nu eşti foarte încântat de o materie anume. Dacă trebuie, consideră asta un obstacol pe care trebuie să îl depăşeşti. Apoi, fă acel lucru fără să mai găseşti scuze. Succesul depinde de tine!

Articole interesante

Lasa un comentariu