Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

3 specii de pești potrivite pentru acvariu

3 specii de pești potrivite pentru acvariu
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Nu trebuie scoși la plimbare, nu împrăștie jucăriile prin casă și nici nu lasă păr pe covor, iată doar câteva motive pentru care peștii pot fi cele mai bune animale de companie. Dacă îți dorești un acvariu și nu știi ce specii de pești să alegi, iată câteva recomandări.

Peștii Pacu sunt confundați de cele mai multe ori cu Piranha, dar nu au nicio legătură cu această specie. Pacu sunt ierbivori și pentru a nu îi confunda cu Pirahna trebuie să știi că aceștia au partea de jos a maxilarului egală cu cea de sus, iar dinții nu sunt mari și vizibili.

Peștii Pacu sunt foarte jucăuși,  sunt “sociabili” cu ceilalți pești din acvariu și le place să cerșească mâncare. Ține cont că peștii Pacu pot ajunge la dimensiuni mari, așadar au nevoie de spațiu, și trebuie ținuti cu alți pești din specia lor sau cu alții de dimensiuni mari.

Peștii Balon sau Fugu sunt foarte ușor de recunoscut pentru că se umflă ca un…balon. Atunci când simt pericolul, peștii Fugu înghit apă sau aer de trei ori cât greutatea lor. Acesta este modul lor de a se apăra. Și peștii Fugu sunt plini de viață, mănâncă mult și se atașează rapid de stăpâni.

Citește și:   Trucuri ca să citești rapid

Peștii Oscar fascinează prin varietatea de culori în care pot fi găsiți: roșu, portocaliu, alb, argintiu și negru. Oscar sunt pești carnivori, au corpul oval și buzele groase.  Dintre speciile de pești, Oscar este printre cea mai jucaușă. Peștilor Oscar le place să împroaște apa în jurul lor,  adeseori schimbă locul jucăriilor în acvariu și chiar uneori le aruncă peste margine.  Se adaptează destul de greu la mediul în care trăiesc, de aceea nu trebuie să le schimbi foarte des acvariul.

Articole interesante

Lasa un comentariu