Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

De la zero la nouă

De la zero la nouă
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Acesta este un joc pentru doi sau mai mulţi participanţi, numărul acestora nefiind limitat.

Fiecare participant va desena pe hârtie câte un pătrat cu latura de cinci pătrăţele, având deci pe întreagă sa suprafaţă 25 de pătrăţele.

La un semnal, toţi vor trebui să înceapă prin a scrie în toate cele 25 de pătrăţele cifrele de la 0 la 9, fiecare cifră trebuind să fie folosită cel puţin câte o singură dată, astfel încât pe toate coloanele orizontale şi vertical (nu şi pe cele diagonale) să se obţină aceeaşi sumă.

În cazul în care la joc participă numai 2-3 jucători, acesta va fi câştigat de cel care termină primul alcătuirea pătratului.

Dacă la joc iau parte mai mult de trei persoane, pentru desemnarea câştigătorului vor fi luaţi în considerare doi participanţi şi anume: cel care a terminat primul și cel care a realizat suma cea mai mare. Cel care a terminat primul va avea voie să adauge la suma pătratului său încă 3 unităţi, ca primă de rapiditate.

De exemplu, dacă suma unei coloane este 27, el va aduna la această primă de 3 puncte şi se va considera că are totalul egal cu 30. Acum va fi considerat câştigător al jocului acela care are în final suma cea mai mare.

Citește și:   Chimie amuzantă

Dacă rezultă egalitate de sumă, jocul va fi considerat câştigat de cel care a avut de la început suma cea mai mare.

Articole interesante

Lasa un comentariu