Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Un prieten de nădejde

Un prieten de nădejde
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Când a împlinit 10 ani, Jim a primit de la tatăl său, în dar, un căţel. Băieţelul a fost extrem de fericit, l-a botezat Bruno pe noul său prieten şi se jucau împreună toată ziua. Cei doi erau de nedespărţit.

Într-o zi, Jim a plecat la râu să pescuiască şi, ca de fiecare dată, Bruno îl însoţea. Nu a trecut mult şi băiatul a prins în undiţa un pește uriaş. Jim a început să ţipe de fericire, iar căţelul său latră cu putere pentru a-şi încuraja stăpânul. Când să scoată peştele din apă, Jim s-a dezechilibrat, s-a lovit la cap de marginea bărcii în care cei doi erau şi a căzut în apă fără să mai poată înota.

Bruno a sărit imediat să îşi salveze stăpânul şi cu toată puterea lui l-a apucat de cămaşă şi a înotat spre ţărm. Pe mal, Jim a deschis ochii, dar se simţea ameţit şi confunz. Nu înţelegea ce s-a întâmplat şi de ce erau acum întins pe malul râului. Bruno îl lingea pe faţă, iar băieţelul înţelesese că prietenul său tocmai ce îi salvase viaţa. Apoi, cei doi prieteni au plecat împreună spre casă.

Citește și:   Două povești pline de învățăminte

Cum au ajuns acasă, Jim i-a povestit imediat tatălui său tot ceea ce se întâmplase mai devreme la râu. Tatăl a rămas fără cuvinte câteva minute, apoi a dat fuga să îi mulţumească lui Bruno pentru că îi salvase viaţa fiului său. Căţelul şi-a primit recompensa pe care o merita şi o mulţime de îmbrăţişări de la familia sa.

Morala: Un prieten de nădejde te va ajuta de fiecare dată să treci peste dificultăţi.

Articole interesante

1 comentariu

  1. This comment was edited.

    E ……… SUPERB textul vreau si eu un caine la fel

Lasa un comentariu