Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Testul dragostei

Testul dragostei
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Petru şi Mihai erau doi colegi de serviciu şi obişnuiau ca în fiecare zi să ia prânzul împreună. Într-o zi când cei doi erau la masă, Petru a început să sughiţe. Când Mihai l-a întrebat de ce sughiță, Petru a spus că acesta este datorită faptului că soţia lui îl iubeşte.

“Cum aşa?”, l-a întrebat Mihai.

“Păi, uite. Când soţiei mele i se face dor de mine eu încep să sughiţ. Aşa mi se întâmplă de fiecare dată când se gândeşte la mine”, i-a explicat Petru colegului său.

Imediat Mihai s-a gândit ce bărbat norocos este Petru că are o soţiei atât de iubitoare. Odată ce a ajuns acasă, Mihai a început să se certe cu soţia lui reproşându-i acesteia că nu i se face dor de el peste zi. Apoi, el i-a povestit soţiei sale despre discuția pe care a avut-o la prânz cu colegul său.

Imediat, soţia lui Mihai şi-a dat seama unde era problema.

A doua zi, ea a avut grijă să îi pună mai multe condimente picante în pachetul pentru prânz al lui Mihai. Când acesta a început să mănânce, l-a şi apucat sughiţul, iar replică lui a venit imediat: “Draga mea, nu îmi mai duce atât de mult dorul!”. Colegul său a început să râdă văzând ceea ce se întâmplă cu al său coleg.

Citește și:   Povestea unui cub în orașul 2D

Articole interesante

Lasa un comentariu