Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Stai departe de primejdii!

Stai departe de primejdii!
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

A fost odată ca niciodată un arcaş iscusit. Nimic nu îi stătea în cale, iar săgeţile lui ajungeau de fiecare dată, direct la ţinta pe care o alegea.

Într-o zi arcaşul a plecat prin pădure să tragă cu arcul. Atunci când l-au văzut, toate animalele au fugit mâncând pământul, pentru a-şi salva vieţile.

Arcaşul era foarte mândru să constate că toţi cei din pădure îi ştiau de frică. Pentru el acesta era un lucru care dovedea că I s-a dus vestea că este un arcaş foarte priceput.

Dintre toate animalele pădurii, doar leul nu a fugit din calea arcaşului. Ba chiar l-a provocat pe acesta cu un răcnet puternic. Tocmai din această cauză, arcaşul a zis să îl pedepsească, aşa că a tras o săgeata în leu.

Leul a simţit atunci pericolul şi a realizat că tot ceea ce se zvonea despre arcaş este adevărat. Dar o vulpe care a văzut tot ceea ce s-a întâmplat, l-a oprit pe leu şi i-a spus:

“Nu fi un laș. Intră în luptă şi arată cât de puternic și curajos ești!”

Leul însă i-a spus vulpii: “Pentru ce să fac acest lucru? Dacă săgeata lui poate face asta, înseamnă că el este mai periculos chiar şi decât moartea!”.

Citește și:   Fabulă: Bărbatul și leul

Articole interesante

Lasa un comentariu