Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Râsul este cel mai bun medicament

Râsul este cel mai bun medicament
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Trăia odată un rege extrem de trist. Acesta trecuse printr-o drama tulburătoare care i-a stins până şi pofta de viaţă. Învăluit în durere, regele s-a închis în el şi a încetat să mai zâmbească. Mai mult, regele a interzis tuturor din regatul său să mai râdă. Nimeni din jurul regelui nu mai putea nici măcar schiţa un zâmbet pentru că riscă să fie pedepsit.

Într-o zi, un băieţel din regat nu s-a mai putut abţine şi a izbuncnit în râs. Speriat de ce ar putea păţi şi de pedeaspa pe care ar putea să o primească, micuţul a pus la cale un plan. Băiatul a scris o piesă de teatru foarte amuzantă pe care apoi a transformat-o într-o dramă.

A doua zi, băiatul a mers la palatul regelui şi i-a cerut acestuia permisiunea de a prezenta piesa de teatru pe care a scris-o. Regele a acceptat şi băiatul a început să îşi interpreteze piesa dramatică pe care o pregătise special pentru “a-şi spălă” păcatul de a fi râs în regat. La finalul piesei, băiatul a revenit la varianta iniţială a piesei sale, cea veselă. Spre surpinderea tuturor, regele a început să râdă în hohote. Era prima dată, după multă vreme, când regele râdea.

Citește și:   Copilul care a vrut să se dărâme școala

Toţi supuşii de la curtea regelui au rămas uimiţi. De atunci regele a permis tuturor să râdă pentru că, a simțit pe piele lui că de multe ori, râsul este cel mai bun medicament, având puterea să vindece până şi cele mai adânci tristeţi.

Articole interesante

Lasa un comentariu