Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Povestea unui stejar mândru

Povestea unui stejar mândru
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Un stejar imens stătea semeţ pe malul unui râu. Apă îl uda tot timpul, aşa că stejarul a crescut puternic, cu un trunchi gros şi rădăcini bine înfipte în pământ. În apropierea stejarului de pe maul râului creşteau tulpini subţiri şi fragile de stuf.

Într-o zi, o furtună puternică s-a ivit în zonă. Stejarul, deşi avea trunchiul sau mare şi puternic, s-a rupt de la mijloc şi a căzut în râu peste stuful de lângă el.

După ce urgia a trecut, stejarul a fost uimit să vadă că stuful nu a păţit nimic și a  întrebat: “Cum se face că tu atât de fragil şi subţire nu ai păţit nimic şi furtuna a trecut peste tine fără să îţi facă niciun rău, iar eu, atât de puternic, am fost doborât?”

Stuful i-a spus stejarului: “Erai foarte mândru de puterea ta şi ai refuzat să te îndoi. Aşa că, tu te-ai rupt, în timp ce noi, beţele de stuf am ales să ne plecăm în faţă furtunii şi așa am scăpat tefere.”

Citește și:   Ce înseamnă să fii bogat?

Articole interesante

Lasa un comentariu