Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Povestea unui fulg de nea curios

Povestea unui fulg de nea curios
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

A fost odată un fulg de nea mic si rotund, care se născuse într-o zi friguroasă de iarnă. Era foarte curios și întotdeauna vroia să știe totul despre lumea din jurul său.

Într-o zi, fulgul de nea curios a decis să părăsească norii și să exploreze pământul. A coborât cu vântul și a ajuns într-un parc plin de copaci și copii care se jucau. El a fost uimit de cât de frumos era parcul și de cât de mulți oameni erau acolo.

Fulgul de nea curios a decis să se distreze și el și a început să se joace cu copiii. El a sărit peste copaci și a alergat prin zăpadă alături de ei. Copiii erau foarte încântați să-l vadă și au început să-l numească „Fulgul de nea magic”.

Dar, în timp ce se juca, fulgul de nea curios a observat că soarele începea să apună și că era din ce în ce mai frig. El și-a dat seama că trebuie să se întoarcă înapoi la nori, pentru a se încălzi și a se odihni.

Fulgul de nea curios a spus la revedere copiilor și le-a mulțumit pentru distracție. Apoi, a luat vântul și a zburat înapoi la nori, gândindu-se la toate lucrurile minunate pe care le-a văzut și făcut în timpul său pe pământ.

Citește și:   Ce înseamnă să fii bogat?

Moralitatea poveștii este că este bine să fii curios și să explorezi lumea din jurul tău, dar este și important să știi când este momentul potrivit pentru a te întoarce acasă și a te odihni.

Articole interesante

1 comentariu

  1. Foarte frumoasă povestea!Mulțumim! Bunica Elena!

Lasa un comentariu