Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Povestea unui catâr obosit

Povestea unui catâr obosit
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Într-o zi splendidă de vară, un catâr era foarte binedispus. Animăluţul avea poftă de joacă aşa că alerga vesel pe câmpii.

În joaca sa, catârul era convins că dacă va continua să alerge cu atâta determinare o să ajungă cel mai rapid animal din lume.

Atunci când alerga, catârului i-a trecut prin cap un alt gând. Acesta şi-a amintit că mama sa este o iapă frumoasă și plină de energie şi acesta trebuie să fie motivul pentru care el poate acum să alerge atât de repede.

După un timp, jucăuşul catâr a obosit şi a fost nevoit să se retragă la umbră ca să se odihnească. Aşa că a încetat să mai alerge şi s-a liniştit o vreme.

Când s-a trezit din somnul profund, catârul s-a întrebat: “ Viteza şi ambiţia am înţeles de la cine le-am moştenit, dar oare oboseala de unde mi se trage?”

Catârul a stat ce a stat, a cugetat şi şi-a spus în sinea sa: “Cred că oboseală am moştenit-o de la tatăl meu care era un măgar. Bietul de el, cără toată ziua greutăţi în spinare şi tot timpul era extenuat.”

Citește și:   Cizmulițele - poveste de iarnă

Articole interesante

Lasa un comentariu