Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Povestea prieteniei adevărate

Povestea prieteniei adevărate
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Doi prieteni mergeau prin deşert. La un moment dat, cei doi au început să se certe, şi unul dintre ei l-a lovit pe celălalt peste faţă.

Cel care a fost lovit s-a simţit rănit, dar fără să spună nimic, a scris pe pământ: “Astăzi cel mai bun prieten m-a lovit peste faţă.”

Cei doi şi-au continuat drumul până au dat de o oază de apă şi s-au decis să facă o baie. Cel care mai devreme a fost lovit, acum a rămas prins în noroi şi era pe punctul de a se îneca, dar prietenul său a venit imediat şi l-a salvat. După ce şi-a revenit, băiatul a scris pe o piatră: “ Astăzi prietenul meu mi-a salvat viaţa.”

Cel care l-a lovit şi apoi i-a salvat viaţa prietenului său, l-a întrebat pe acesta: “După ce te-am lovit, ai scris în nisip, acum scrii în piatră? De ce?”

Celălalt i-a dat replică prietenului său: “Când cineva ne răneşte ar trebui să scriem doar în nisip unde vântul iertării poate şterge totul. Dar, atunci când cineva face ceva bun pentru noi, ar trebuim să gravăm acest lucru în piatră pentru ca nimic să nu poată şterge acest lucru.”

Citește și:   Călătoria peste ocean de Claudia Lizica Groza

Morala: Nu pute preţ pe lucrurile pe care le ai, ci fii recunoscător pentru persoanele pe care le ai lângă tine.

Articole interesante

Lasa un comentariu