Povestea iepurașului negru de Paște

0

A fost odată că niciodată un iepuraș negru pe nume Blackie. Acesta își dorea din tot sufletul să devină și el iepuraș de Paște, adorat de copiii dornici să se joace cu el. Așa că într-o zi, cu puțin timp înainte de marea sărbătoare, iepurașul s-a dus la Regele iepurașilor de Paște pentru a-i spune acestuia care este dorința sa și a-l ruga să îi dea voie să se transforme și în iepuraș de Paște. Regele nu a fost de acord și i-a spus acestuia că nu are cum să devină un iepuraș de Paște din cauza culorii pe care o are.

Intrigat, Blackie îl întreabă pe Rege: “Dar ce este în neregulă cu culoarea mea?”

Regele i-a răspuns: “Nu este culoarea Paștelui.”

Atunci Blackie a plecat acasă și și-a vopsit blănița în culoarea albastră. Apoi s-a întors la rege și l-a întrebat din nou.  Regele nu și-a dat seama cine este și n-a avut nimic împotriva să îi dea voie să devină un iepuraș de Paște.

După ce Blackie a fost iepuraș de Paște vreme de un an, i-a dezvăluit Regelui că el este iepurașul de Paște. Regele a rămas foarte surprins.

Blackie i-a demonstrat Regelui că nu contează ce culoare ai atât timp cât îți faci corect treaba. “Ți-a plăcut de mine când eram albastru, nu-i așa?”

Regele îi răspunse că i-a plăcut. Atunci Blackie și-a spălat blănița de vopseaua albastră și de atunci înainte a fost un iepuraș negru de Paște.Lasă un comentariu

Ai nevoie de ajutor la teme ?