Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Povestea găinilor înţelepte

Povestea găinilor înţelepte
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

La o crescătorie trăiau o mulţime de găini. Păsările erau bine îngrijite şi hrănite cu cele mai bune grăunțe de stăpânul lor. Din nefericire, o boală contagioasă s-a abătut asupra fermei şi mai multe găini au început să se simtă rău.

Îngrijorat, stăpânul crescătoriei a plecat în căutarea unui medic veterinar. În timp ce bărbatul se interesa prin vecini despre un veterinar priceput, o pisică l-a auzit discutând şi aşa a aflat că găinile nu se simt bine.

Şi aşa, pisica cea şireată a început să îşi facă planuri pentru a ajunge în crescătoria de păsări, pentru că ştia că, odată ajunsă în interior, ar putea mânca cu ușurință găinile. După ce a stat şi s-a gândit ceva timp, pisica s-a decis să intre în crescătorie dându-se drept doctor.

Pisica s-a deghizat în doctor, şi-a luat o trusă medicală şi s-a prezentat la poarta crescătoriei. Ajunsă aproape de găini, pisica le-a întrebat: “Şi…cum vă simţiţi?Am venit să vă fac bine, să vă vindec. Am adus cu mine şi medicamentele pentru tratament.”

Înţelepte, găinile şi-au dat seama că sub halatul de medic se află pisica şi i-au răspuns acesteia: “Suntem bine şi n-avem nevoie de îngrijire. Aşa că te rugăm să ne laşi în pace.”

Citește și:   Iepurele si lupul (poveste populara)

Şi în acest fel găinile şi-au salvat viaţa şi au scăpat să devină hrană pentru pisica cea rea.

Articole interesante

Lasa un comentariu