Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Povestea găinilor din vecini

Povestea găinilor din vecini
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Mişu şi Dani sunt vecini. Mişu era din ce în ce mai nervos pentru că găinile vecinului său intrau în fiecare zi în grădina lui şi distrugeau tot ce le ieşea în cale.

Pentru că nu a mai suportat acest lucru, Mişu a pus la cale un plan isteţ. Ştiind că vecinul său Dani este plecat la muncă, Mişu a răspândit prin grădină câteva ouă. Când Dani s-a întors acasă a văzut că vecinul său aduna din grădină ouă, aşa că i-a spus: “Mişu, tu nu creşti găini. Atunci cum se face că ai adunat acum un coş plin de ouă?”.

Atunci Mişu i-a răspuns, făcând pe inocentul: “Nici nu ştiu ce să spun vecine, nişte găini au intrat la mine în curte şi au făcut o mulţime de ouă. Sunt norocos să am în fiecare zi ouă proaspete și nici nu dau bani pe ele.”

Dani a picat pe gânduri. Nu a mai zis nimic, s-a întors la el acasă, iar din acea zi nicio găină nu a mai trecut în grădina vecinului său.

Citește și:   Pescarul supărat

Articole interesante

Lasa un comentariu