Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

Povestea cerbului care și-a văzut doar defectele

Povestea cerbului care și-a văzut doar defectele
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Un cerb se adăpa dintr-un râu şi în acelaşi timp îşi admira coarnele. Apoi şi-a văzut copitele şi se gândea că ar fi fost frumos să fie la fel de mare și de impunătoare precum sunt coarnele lui.

Spre surprinderea cerbului, în zonă a apărut un vânător care a tras cu arma imediat spre el, dar din fericire nu l-a atins.

Cerbul a luat-o la fugă şi s-a strecurat printre copaci, realizând că a putut să scape tocmai datorită copitelor sale mici şi iuţi. Atunci a realizat cât de grozave sunt copitele sale, dar în timp ce le admira mândru, uitându-se la ele, şi-a prins coarnele în ramurile unor copaci.

Vânătorul l-a prins până la urmă, iar cerbul a realizat atunci că ar fi trebuit să îşi dea seama cu mult timp înainte ce copite grozave are.

Morala: De multe ori găsim la noi înşine lucruri care nu ne plac. Ceea ce este important este să avem încredere în noi tot timpul şi nu ar fi imposibil să descoperim că punctele noastre slabe pot deveni de fapt principalele noastre calităţi.

Lasa un comentariu