Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Povestea băieţelului talentat la desen

Povestea băieţelului talentat la desen
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Ron, un băieţel isteţ era foarte talentat la desen. Micuţul şi-ar fi petrecut întreaga zi desenând, însă tatăl său nu îi dădea voie să se bucure de pasiunea lui.

Într-o zi, în timp ce stătea la fereasta camerei sale, Ron a văzut o maşină roşie parcată în faţa casei sale. Băieţelul a început să o schiţeze şi în final a reuşit să o deseneze în detaliu.

A doua zi, poliţia a venit la uşa casei părinţilor lui Ron pentru a cere informaţii despre maşina roşie care fusese parcată lângă locuinţa lor, ce figura în evidenţa poliţiei ca aparţinând unui mare infractor.

Ron le-a arătat poliţiştilor desenul său , iar aceştia au putut să îşi dea seama rapid de informaţii despre model şi despre numărul maşinii roşii.

După câteva zile poliţia a revenit pentru a-i mulţumi lui Ron. Datorită desenului său, infractorul fusese prins. Atunci, tatăl lui Ron a fost foarte incatat când a auzit una ca asta şi de atunci nu i-a mai interzis fiului său să deseneze.

Citește și:   Obiceiuri rele, poveste populară

Articole interesante

Lasa un comentariu