Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

O poveste scurtă cu morală: Cum au apărut deșerturile

O poveste scurtă cu morală: Cum au apărut deșerturile
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

La început, atunci când a fost făcută lumea, nu există niciun deşert pe Pământ. Peste tot erau doat câmpii cu pământ fertil, grădini frumoase şi munţi împăduriţi.

După ce primul om a apărut pe Pământ acesta a primit misiunea de a avea grijă de tot ceea ce îl înconjoară: pământ, aer, apă, păduri. Omul a fost însă avertizat că, de fiecare dată când va face o greşeală, un pumn plin de nisip va cădea pe pământ.

Omul a stat şi s-a gândit: “Ce rău poate să facă un pumn de nisip? Vreau să trăiesc cum îmi place.” Aşa a început să comită greşeală după greşeală, să încalce orice regulă şi să facă totul după bunul plac, fără să se gândească la consecinţe.

Pe măsură ce omul trăia dincolo de orice regulă, nisipul cădea pe pământ. Cu toate acestea omul a continuat să facă doar ce-i place. Acesta este motivul pentru care astăzi sunt atât de multe deșerturi în jurul nostru.

Citește și:   Cocoșul cel isteț

Articole interesante

Lasa un comentariu