Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

O mamă devotată

O mamă devotată
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

O mama rață și boboceii ei erau într-o zi în drum spre lac.  Rațuștele erau foarte fericite și își urmau mămica în timp ce măcăneau veseli.

La un moment dat, mama rață a văzut o vulpe la distanță. Speriată, rața a început să țipe: „Copii, grăbiți-vă spre lac. Am văzut o vulpe!”

Rățuștele au început să alerge spre lac. În acest timp, mama se întreba ce să facă. Apoi a început să meargă ba înainte, ba înapoi, trăgând o aripă pe pământ.

Când a văzut-o vulpea, s-a înveselit și își spuse în gând: „Se pare că e rănită și nu poate zbura! Pot să o prind ușor!” și a început să alerge spre rață.

Mama rață a început să alerge ca să atragă vulpea spre lac. Vulpea a urmărit-o. Acum nu mai avea cum să le facă rău rățuștelor. Mama rață se uita după puii ei și i-a văzut pe aceștia că înotau pe lac. Atunci a răsuflat ușurată, s-a oprit și a respirat adânc.

Vulpea a crezut atunci că rața e obosită și s-a apropiat de ea,  dar mama rață și-a întins aripile și s-a înălțat în aer, apoi a aterizat fix în mijlocul lacului, iar bobocii ei au început să înoate bucuroși spre ea.

Citește și:   Leul și vulpea

Vulpea se uită dezamăgită la mama rață și la puii eu. Mama rață o păcălise. Acum, nu mai avea cum să ajungă la ei…pentru că înotau fericiți în mijlocul lacului.

Articole interesante

1 comentariu

Lasa un comentariu