Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

O floare pe zi

O floare pe zi
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Doi buni prieteni locuiau într-un palat, împreună cu familiile lor care lucrau pentru Rege. Unul dintre cei doi băieți, a cunoscut într-o zi o față care i-a plăcut foarte mult și s-a gândit ce cadou i-ar putea face.

Într-o zi, acesta se plimba împreună cu prietenul său prin holul principal din palat și a văzut o vază mare plină cu cele mai frumoase flori pe care le putea vedea vreodată. Atunci, s-a gândit să ia o floare pe care să o ofere fetei, gândindu-se că nimeni nu are cum să vadă ce face.

Apoi, în următoarea zi a mai luat o floare, și a continuat să facă asta câteva zile la rând…până într-o zi când Regele a observant că din vază lipseau câteva flori. Regele s-a înfuriat foarte tare atunci și i-a chemat pe toți cei din palat la el.

Când se aflau în fața Regelui, băiatul s-a gândit că ar trebui să recunoască că el e cel care a luat florile. Prietenul său însă i-a spus să își țină gura, pentru că Regele se va supăra foarte tare dacă aude așa ceva.

Băiatul a încremenit de frică, dar atunci când Regele s-a apropiat de el, s-a hotărât să recunoască că el e cel care a luat florile din vază. Imediat ce băiatul a spus că a luat florile, Regele s-a făcut roșu de mânie, dar când a auzit ce făcea băiatul cu florile, un zâmbet a apărut pe chipul său: “Nu m-am gândit că florile mele ar fi putut fi folosite pentru ceva mai frumos.”

Citește și:   Fermierul şi fiii săi

Și din acea zi, băiatul și Regele au devenit foarte buni prieteni. Gestul băiatului l-a impresionat foarte tare pe Rege. Au plecat împreună spre vaza din hol și au luat câte o floare, una pentru față  și una pentru Regină.

Articole interesante

Lasa un comentariu