Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Mâna maestrului

Mâna maestrului
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Dorind să îl încurajeze pe fiul ei să facă progrese la pian, mama l-a dus pe acesta la concertul unui faimos pianist, Paderewski.  După ce și-au ocupat locurile în sală, mama a văzut o cunoștință în public și s-a dus să o salute.

Pentru că era ocazia perfectă să exploreze minunățiile pe care o sală de concerte le poate ascunde, băiețelul s-a ridicat de pe locul lui și a ajuns până în dreptul unei uși pe care scria: “Intrarea interzisă”.

Când luminile din sală s-au stins și concertul era pe cale să înceapă, mama s-a întors la locul său și a descoperit că băiatul lipsește. În acel moment, cortina s-a ridicat, iar reflectoarele s-au îndreptat spre pianul impunător de pe scenă.

Mama a fost uimită să vadă că la pian stătea chiar fiul ei. Băiatul a început să cânte, doar că audiența a reacționat imediat iritată de gestul copilului. “Luați băiatul de acolo?”, “Cine vine la concert cu copilul?!”.

Când Paderewski a auzit rumoarea din sală,  s-a grăbit imediat spre scenă. Realizând ce se întâmplă, acesta s-a apropiat de pian și a început să improvizeze ceva alături de băiatul care se străduia să cânte bine la pian. În timp ce cântau împreună, Paderewski îi șoptea continuu băiatului: “Continuă, nu renunța, nu te opri!”

Citește și:   Măgarul și cățelul de companie

Astfel, împreună, maestrul și băiețelul au transformat o situație stânjenitoare într-o experiență creativă minunată.  Audiența asculta fascinată!

Articole interesante

Lasa un comentariu