Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Maimuța și crocodilul

Maimuța și crocodilul
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Într-un măr frumos și plin de fructe locuia o maimuță. Pomul făcea în fiecare an mere roșîi, mari și foarte zemoase.

Într-o zi, un crocodil a trecut pe lângă măr și i-a cerut maimuței câteva mere. Maimuța veselă a fost foarte bucuroasă să îi ofere câteva fructe mari și roșii. Mai mult, maimuța i-a oferit și câteva mere pe care acesta să i le ducă soției sale, acasă.

Când soția crocodilului a gustat din mere, a fost imediat curioasă să guste și inima maimuței darnice. Atunci, i-a spus soțului să plece imediat și să se întoarcă acasă cu inima maimuței…altfel ea va muri.

Crocodilul a căzut puțin pe gânduri, suprins de cererea soției sale, dar în cele din urmă s-a conformat și a decis să îi facă pe plac soției sale.

A doua zi, când a trecut pe lângă copacul plin de mere, crocodilul a zărit maimuța și a invitat-o în vizită la ei acasă. Maimuța, prietenoasă din fire, a acceptat bucuroasă.

Aceasta s-a urcat pe spatele crocodilului și cei doi și-au început călătoria. Când au ajung în mijlocul râului în care locuia crocodilul împreună cu soția lui, acesta a început să se scufunde ușor în apă și să îi dezvăluie maimuței planul lui.

Citește și:   Povestea cu un peştişor şi un dinozaur

Auzind care este intenția crocodilului, maimuța nu s-a pierdut cu firea și în acel moment îi spune crocodilului că și-a uitat inima acasă în măr și că ar fi bine să se întoarcă să o ia, pentru a i-o putea duce soției sale.

Crocodilul a crezut spusele maimuței și a dus-o înapoi. Imediat, maimuța a sărit în măr și de acolo i-a strigat crocodilului că este cel mai mare fraier de pe planetă și a recunosct că a fost o greșeală să aibă încredere în el.

Morala: Ai întotdeauna grijă cum îți alegi prietenii. Cel mai bun prieten poate fi cel mai mare inamic.

Articole interesante

Lasa un comentariu