Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Măgarul și lupul

Măgarul și lupul
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Un măgar păștea pe o pășune lângă o pădure când a zărit un lup care se furișa cu grijă printre tufișuri. Măgarul și-a dat seama imediat ce are lupul în minte și a început să se gândească la un plan pentru a se salva. Așa că, s-a prefăcut că merge șchiopătat în timp ce se văita de durere.

Când lupul s-a apropiat, l-a întrebat pe măgar din ce cauză se vaită, iar măgarul a spus că a călcat într-un ghimpe mare și ascuțit.

“Te rog, încearcă să mi-l scoți”, i-a spus el lupului, în timp ce plângea de durere. “Dacă nu reușești, să știi că s-ar putea ca ghimpele să îți rămână în gât, atunci când mă vei mânca.”

Lupului i s-a părut un sfat înțelept, mai ales că și el își dorea să savureze prada fără să existe vreun pericol de a se îneca.

Atunci, măgarul a ridicat piciorul, iar lupul a început să caute cu grijă ghimpele. Doar că, într-un moment de neatenție, măgarul l-a lovit cu toată puterea, împingându-l pe lup câțiva metri mai departe. Iar până când lupul a reușit să se ridice cu greu pe picioare, măgarul a rupt-o la fugă.

Citește și:   Citim, citim, dar ce citim?

„Servește-mă bine!”, mârâi lupul în timp ce se strecura din tufișuri. „De meserie sunt măcelar, nu medic”.

Morală: întotdeauna este bine să îți vezi de meseria ta!

Articole interesante

Lasa un comentariu