Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Lipsa onestităţii se plăteşte scump

Lipsa onestităţii se plăteşte scump
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Un vânzător de lapte a devenit înstărit înşelând clienţii. În fiecare zi, vânzătorul pleca la oraş să vândă laptele, iar în drumul său avea de traversat un râu. De fiecare dată când traversa râul, vânzătorul avea grijă să amestece laptele cu apa şi apoi să îl vândă aşa, pentru a face un profit cât mai mare.

Într-o zi vânzătorul a plecat să strângă banii de la clienţii săi, bani pe care urma să îi folosească pentru a face nunta fiului sau.

Cu suma mare de bani pe care a strâns-o, vânzătorul de lapte a mers în târg şi a cumpărat o mulţime de haine scumpe şi bijuterii. Dar în timp ce traversa râul, barca s-a răsturnat şi toate cumpărăturile sale au fost imediat înghiţite de apa râului.

Vânzătorul a încremenit. În acel moment, o voce şoptită s-a auzit venind dinspre râu.” Nu plânge. Ceea ce s-a întâmplat acum este plata pentru toate înşelătoriile pe care le-ai făcut, cât timp ai amestecat laptele cu apa şi ţi-ai păcălit clienţii.”

Citește și:   Furnica și elefantul

Articole interesante

Lasa un comentariu