Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Liliacul și nevăstuica

Liliacul și nevăstuica
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Un liliac a ajuns din greșeală în ascunzătoarea unei nevăstuici, care imediat s-a și repezit să îl mănânce. Speriat, liliacul a început să o implore pe nevăstuică să îl lase în pace, dar aceasta nu părea să asculte rugămințile vizitatorului său nepoftit.

“Ești un șoarece, iar eu sunt un dușman de moarte al șoarecilor. Atunci când prind un șoarece, îl și mănânc”, a spus nevăstuica.

“Nu sunt un șoarece. Uită-te la aripile mele. Pot șoarecii să zboare? De ce spui asta, sunt doar o biata pasăre. Te rog, da-mi drumul”, plângea liliacul.

Nevăstuica a trebuit să recunoască că liliacul nu este totuși un șoarece, așa că i-a dat drumul. Dar câteva zile mai târziu, liliacul a ajuns din nou, fără voia lui, în ascunzătoarea unei alte nevăstuici.

Această nevăstuică era un inamic al păsărilor și imediat a și înșfăcat liliacul cu ghearele, pregătindu-se să îl mănânce.

“Ești o pasăre și am să te mănânc”, a spus nevăstuica.

“Poftim? Cum să fiu o pasăre? Eu, o pasăre? Toate păsările au pene. Eu nu sunt altceva decât un biet șoarece”, spune liliacul. “Jos cu toate pisicile”, este motto-ul meu, a mai spus acesta.

Citește și:   Ce înseamnă să fii bogat?

Și în în acest fel liliacul a scăpat cu viață și a doua oară.

Morala: De fiecare dată, îndreaptă pânzele în direcția vântului.

Articole interesante

Lasa un comentariu