Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Liliacul – nici pasăre, nici animal

Liliacul – nici pasăre, nici animal
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Odată porni un mare război între păsări și animale. Liliacul nu se alătură în niciuna dintre tabere și aștepta să vadă cum se va termină înfruntarea dintre acestea.

La început, păsările s-au dovedit mai tari și mai iscusite decât animalele și atunci liliacul se hotărî să treacă de partea lor și a început să spună că este și el o pasăre, că are aripi și poate zbura în văzduh.

După ceva timp păsările începură să cedeze și puterea lor era din ce în ce mai slăbită. Atunci, liliacul se hotărî să spună că este animal. Începu să își arate dinții și labele peste tot, doar pentru a dovedi că seamănă cât mai bine cu fiarele pădurii și că le iubește pe toate.

Când în cele din urmă victoria părea să fie de partea păsărilor, liliacul vru atunci să treacă de partea lor, dar păsările nu l-au mai primit, ba chiar l-au alungat din preajma lor.

Nici în tabăra animalelor liliacul nu a mai fost primit. De atunci, liliacul nu și-a mai găsit locul printre viețuitoare și trăiește prin beciuri întunecate, prin scorburi și zboară doar pe înserate, când restul păsărilor se duc spre cuiburile lor.

Citește și:   Povestea căţelului nemulţumit

Articole interesante

Lasa un comentariu