Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Leul şi fricile sale

Leul şi fricile sale
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Era odată un leu care nu se temea de nimic altceva decât de cântatul cocoşilor. Un fior rece îi trecea pe şira spinării de fiecare dată când “regele animalelor” auzea un cocoş cântând.

Într-o zi, leul i-a mărturisit despre această frică a lui şi elefantului, care s-a amuzat extrem de tare când a auzit aşa ceva. “Cum poate să te sperie un biet cocoş care cânta?”, a întrebat leul. “Gândeşte-te!”

Tocmai când elefantul se pregătea să îi dea o lecţie de curaj cocoşului, un ţânţar a început să roiască în jurul lui, ameninţător.

“Dacă îmi intră în ureche, sunt terminat!”, a ţipat elefantul, în timp ce încerca să îndepărteze insecta enervantă cu trompa. Acum era rândul leului să se amuze!

Morala: Dacă am putea să vedem propriile frici aşa cum le văd ceilalţi am realiza că, cele mai multe dintre ele n-au niciun sens!

Citește și:   Poveste adevărată: Nu renunța niciodată la visul tău!

Articole interesante

Lasa un comentariu