Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

La joacă cu soarele, o poveste despre prietenie şi înţelegere

La joacă cu soarele, o poveste despre prietenie şi înţelegere
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Într-o pădure, toate animalele se jucau fericite împreună şi se înţelegeau foarte bine.Totul era atât de frumos, încât soarele a observat joaca și fericirea lor şi şi-a dorit şi el să se alăture.

Animalele pădurii i-au spus soarelui că poate veni să se joace cu ele, dar atunci când soarele şi-a părăsit locul său de pe cer, şi a coborât jos în pădure, niciun animal nu a putut suporta căldură acestuia şi au fugit cât de departe au putut pentru a se ascunde.

Soarele s-a întors înapoi între nori simţindu-se extrem de trist. Atât de mare era supărarea sa, încât nici nu şi-a mai dorit să apară în fiecare zi şi să lumineze întreg pământul. Fără soare, viața pe pământ începuse să fie tot mai urâtp, inclusiv în pădurea în care trăiau animalele.

Dându-şi seama care este problema, animalele din pădure au făcut o adunare pentru a se gândi împreună ce să facă pentru a înveseli soarele. Un animal prezent la adunare a propus să se joace cu soarele noaptea, când acesta nu străluceşte. În felul acesta se vor feri de razele lui fierbinţi. Aşa au şi făcut!

Citește și:   De ce e bine să ai un plan. Povestea celor trei peştişori din lac

Toate animalele începuseră să se odihnească ziua, pentru a se putea juca noaptea. Dar îşi doreau atât de mult să înveselească soarele încât niciun efort nu mai conta. În scurt timp, soare s-a întors fericit în pădure, iar ziua îşi arăta zâmbetul cald peste întreg pământul.

Articole interesante

Lasa un comentariu