Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Iepurele și broscuțele

Iepurele și broscuțele
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Odată că niciodată, trăia într-o pădure frumoasă un iepure, care toată ziua stătea ascuns în vizuina sa. Iepurașul era foarte rușinos și fricos și nu prea ieșea pe afară.

Se temea de orice, de întuneric, de sunete, chiar și de foșnetul frunzelor. Într-o zi, când a ieșit din ascunzătoarea sa s-a auzit o bubuitură puternică, încât s-a speriat și a rupt-o la fugă în căutarea unui loc în care să se ascundă.

Tot alergând disperat prin pădure, iepurele a ajuns în preajma unei bălți. Acolo, câteva broscuțe se jucau vesele și nestingherite pe frunzele de nufăr. Dar cum l-au văzut, broscuțele au sărit imediat în apă, de spaimă. Veselia lor de până atunci s-a transformat în frică.

Atunci când a văzut că și broscuțele s-au speriat, iepurele a înțeles că nu este singurul care se teme. Fusese prima dată când reușise și el să sperie pe cineva, dar nu făcuse acest lucru cu intenție.

Din acea zi, iepurașul și-a promis să fie mai curajos și să nu o mai rupă la fugă imediat ce aude cel mai mic zgomot. Pentru orice problema există o soluție, iar grija și spaima nu sunt niciodată prietene bune.

Citește și:   Taina cuvintelor, de Elia David

În final, iepurașul și broscuțele s-au împrietenit și au început să se joace veseli în jurul bălții. Broscuțele i-au promis atunci noului lor prieten că ele îl vor ajuta să își depășească de acum înainte toate temerile.

Articole interesante

Lasa un comentariu