Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Gașca veselă și broscuțele din lac

Gașca veselă și broscuțele din lac
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Un grup de băieți puși pe șotii se jucau într-o zi frumoasă de vară pe marginea unui lac. Acel lac era populat cu o mare familie de broaște, care de obicei își petreceau ziua la soare, pe frunzele de nuferi de pe lac sau cântând vesele prin stufăriș.

În acea zi, băieții își găsiseră o activitate pe care ei o considerau amuzantă: aruncau pietre în lac astfel încât acestea să facă câteva salturi la suprafața apei, înainte să se scufunde.

Pietrele începuseră să zboare în toate direcțiile și cu mare viteză, iar gașca veselă se amuza foarte tare. În tot acest timp, în apă era panică mare, pentru că toate broscuțele din lac erau încremenite de frică văzând cum zeci de pietre zboară cu viteză așa de mare deasupra lor.

În cele din urmă, o broască din lac, cea mai în vârstă și mai înțeleaptă, scoate capul din apă și le spune băieților: “Dragi copii, va rog tare mult, încetați această joacă periculoasă. Poate pentru voi este amuzant să aruncați cu pietre în lac, dar pentru noi această joacă a voastră poate însemna moartea.”

Citește și:   Povestea căţelului nemulţumit

Morala: Gândește-te de fiecare dată dacă veselia ta nu este cauza nefericirii altcuiva.

Articole interesante

Lasa un comentariu