Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Frumusețea nu durează o veșnicie. Povestea trandafirului

Frumusețea nu durează o veșnicie. Povestea trandafirului
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Un grădinar iscusit avea o grădină de flori mare în care planta tot timpul doar trandafiri. Într-o vara, din întâmplare, lângă o tufă frumoasă de trandafiri a răsărit un crin.

Despre crini se spune că sunt florile care nu pier niciodată, iar frumuseţea lor este de durată. Spre deosebire de crini, trandafirii au o viaţă scurtă.

Într-o zi, crinul îi spune trandafirului de alături: “Cât de frumos eşti! Ce parfum minunat răspândeşti în toată grădina. Nici nu e de mirare că eşti cea mai îndrăgită floare din lume. Te invidiez.“

După câteva momente de tăcere, trandafirul i-a spus: “N-ai mai spune acest lucru, dacă ai şti cum stau lucrurile în realitate. Florile mele durează foarte puţin timp. Înfloresc dimineaţa şi până la apusul soarelui încep deja să îmi pierd din strălucire. Până a doua zi dimineaţa mă ofilesc complet şi apoi mor. Tu eşti însă recunoscut pentru florile tale care nu se ofilesc niciodată chiar dacă sunt tăiate. Să ştii, dragul meu crin, că frumuseţea pentru care mă invidiai mai devreme este  o minune care durează doar nouă zile.”

Citește și:   O poveste despre obstacole. Bolovanul și monedele de aur

Articole interesante

Lasa un comentariu