Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Fetiţa şi păianjenul înţelept

Fetiţa şi păianjenul înţelept
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

A fost odată că niciodată o fetiţă frumoasă, pe nume Amelia.

Într-o zi, Amelia a urcat în podul casei sale pentru a se juca în voie cu jucăriile ei. Din neatenţie, micuţa şi-a prins rochiţa colorată într-un cui ascuţit şi a rupt-o. Când Amelia a văzut că rochiţa sa preferată este distrusă s-a întristat şi a început să plângă în hohote. Auzind suspinele fetei, un păianjen care era ocupat să îşi coasă pânza, şi-a făcut apariţia. “Ce ai păţit, draga mea, de ce eşti tristă?”, a întrebat păianjenul.

Amelia s-a uitat la el şi a început să plângă şi mai tare. “Rochia mea preferată este distrusă. Nu mai pot de supărare!”

Atunci, păianjenul a zâmbit şi i-a spus micuţei.

“Uită-te la mine. Muncesc atât de mult ca să îmi ţes pânza. Am nevoie de multe ore ca să îmi construiesc casa care poate fi distrusă într-o secundă. Ultima casă mi-am construit-o ieri, iar azi dimineaţă a fost măturată de menajera voastră. Pe moment, şi eu am fost extrem de trist. Apoi m-am gândit că decât să stau supărat, să încep să îmi ţes din nou casa. Aşadar, nu mai plânge acum! Mai bine faci cumva să repari rochiţa, sigur există o modalitate prin care poţi să faci acest lucru. În acest fel lacrimile tale preţioase nu vor mai fi irosite”.

Citește și:   Poveste emoționantă: Sacrificiul unei mame

Morala: Încearcă să nu mai pierzi timpul gândindu-te la ceea ce ai pierdut. Ridică-te, şterge-ţi lacrimile şi începe din nou să construieşti!

Articole interesante

1 comentariu

  1. ar fi fost mai frumos daca paianjenul iar repara rochia

Lasa un comentariu