Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

De ce n-a scăpat lupul de purici

De ce n-a scăpat lupul de purici
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Tare necăjită era vulpea din cauza puricilor care nu-i mai dădeau pace. Așa că a început să se gândească cum să facă și ce să facă pentru a scapă de ei.

Într-o zi, vulpea se duse pe malul râului și începu să își bage mai întâi coada în apă. Doar că de pe coadă, puricii au început să sară apoi pe spate. Atunci vulpea își scufundă în apă și picioarele din spate. Puricii săreau însă tot mai sus, pe spate, pe grumaz, apoi pe cap. Vulpea se cufundă apoi și mai adânc în râu, așa încât la suprafața apei mai rămăsese doar capul. Puricii se îngrămădiseră pe botul vulpii.

Atunci, vulpea se scufundă cu totul în apă. Puricii săriră pe uscat, iar vulpea ieși din râu prin alt loc.

Lupul urmări toată această încercare a vulpii de a scăpa de purici și se gândi să pună și el în aplicare metoda, din cauză că și blana sa era invadată de musafiri nepoftiți. Doar că el se gândi să facă de prima dată o treaba și mai bună.  Așa că sări de la început cu capul înainte, se scufundă adânc și rămase în așteptare pe fundul apei.

Citește și:   "Nu lăsa pe mâine ce poți face azi". Povestea băiețelului leneș

Lupul trăgea nădejdea, că puricii vor pieri toți, de prima dată și nu va mai trebui să se chinuiască să intre câte puțin în apă. Când a ieșit însă din râu, lupul avea să observe că puricii erau tot acolo, își reveniseră și începuseră să îl piște și mai rău.

Articole interesante

4 comentarii

  1. De ce lupul nu a scapat de purici
    ??????????

Lasa un comentariu