Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

De ce a fost pedepsit măgarul

De ce a fost pedepsit măgarul

Un câine şi un măgar trăiau pe lângă casa unui om înstărit. Câinele păzea gospodăria bogătaşului, iar măgarul îl ajuta să care bagajele grele.

Într-o zi după-amiază toridă, câinele dormea la umbră, pe veranda casei. La un moment dat, s-a auzit un zgomot ciudat. Câinele şi-a ridicat puţin capul, apoi s-a culcat la loc.

Măgarul, văzând că din partea câinelui nu este nicio reacție, îl întreabă: “De ce nu latri? Ar putea fi un hoţ.” Câinele îi dă imediat replica măgarului: “Mai bine îţi vezi de treaba ta!”

Măgarul nu a vrut să îl asculte. Pentru că îi era teamă să nu fie vreun hoţ în preajmă, şi dorind să îşi apere stăpânul, măgarul a început să ragă cu putere.

Stăpânul, care se odihnea în casă atunci, şi-a ieşit din fire din cauza gălăgiei pe care o făcea măgarul în curte şi a ieşit nervos afară, a prins măgarul şi i-a tras o mamă de bătaie pentru că din cauza lui nu a putut să adoarmă.

Morala: Bunele intenţii nu sunt întotdeauna apreciate. De cele mai multe ori este bine să îţi vezi de treaba ta.

Articole interesante

Lasa un comentariu