Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Ce păţeşti dacă eşti neglijent

Ce păţeşti dacă eşti neglijent
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Într-un sătuc îndepărtat trăia o femeie foarte harnică. Cât era ziua de lungă femeia se ocupă de grădina ei plină de legume şi pomi fructiferi. Grădina era sursa din care îşi câştigă bănuţii pentru a întreţine casă şi familia.

Cu timpul îşi propusese chiar să o înveţe şi pe fiica ei tainele grădinăritului în speranţa că pe măsură ce o vor lăsa puterile să aibă cine să se îngrijească de mica lor avere.

Într-o zi, în timp ce se plimba prim grădina, femeia a văzut câteva ouă de insecte pe frunzele plantelor. Atunci i-a ceut fiicei sale să stropească plantele cu o soluţie specială pentru a distruge ouăle. Nu au mai trecut multe zile şi mama s-a îmbolnăvit. Femeia nu a mai putut merge să vadă ce se întâmplă cu plantele ei şi a stat câteva zile la pat pentru a se face bine.

Când s-a refăcut, femeia a mers direct în grădină pe care o iubea atât de mult şi a fost şocată să vadă că toate roadele erau distruse de insecte. I-au dat lacrimile. Toată munca ei de până atunci a fost distrusă şi nici nu mai avea cu ce merge la târg pentru a câştiga bani.

Citește și:   Câinele care şi-a învăţat lecţia

Abia când a văzut cât de tristă era mama sa, fiica ei a realizat greşeala pe care a făcut-o. Mama a făcut-o să înţeleagă că niciodată nu trebuie aă fii neglijent cu ceea ce ai de făcut.

Articole interesante

Lasa un comentariu