Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Cățeii fermierului

Cățeii fermierului
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Un fermier s-a decis într-o zi să vândă toți puii pe care cățeaua pe care o creștea pe lângă fermă îi adusese pe lume.  Atunci, a început să lipească anunțuri pe gardurile și stâlpii din zonă pentru că tot mai multă lume să afle că are de vânzare câțiva pui simpatici de câine. Și cu ocazia asta să facă și el niște bani. Într-o dimineață, un băiețel apare la poartă fermierului și îl întreabă: “Pot să cumpăr un cățeluș?”.

Fermierul îi răspunde copilului: “Nu cred că îți poți permite.” Băiatul a scos imediat niște bani din buzunar și i-a îndreptat spre fermier. “Pot măcar să îi privesc?”, a întrebat acesta.

Fermierul i-a dat voie să stea și să se uite la căței. Băiețelul era fascinat de puii care se jucau veseli. La un moment dat, copilul zărește într-un colț un cățel mic, care se chinuia din răsputeri să țină pasul cu frățiorii lui mult mai jucăuși și activi.

“Îl vreau pe acela”,  a spus băiatul arătând spre cățelul pe care îl văzuse.

Fermierul a început să râdă zgomotos și îi spune micuțului: “Pe acela îl poate lua oricine, pe gratis. Dar nimeni nu l-ar vrea pentru că nu o să fie niciodată capabil să alerge și să se joace la fel cum fac frații lui.”

Citește și:   Cum au împărțit averea cei trei fii ai bătrânului. O poveste despre înțelepciune

Auzind acest lucru, băiețelul și-a ridicat pantalonii și se putea observă cum acesta avea suporturi de metal la ambele picioare atașate de pantofii speciali.

“Cățelul acela nu are nevoie de cineva cu cine să se joace, ci de cineva care să îl înțeleagă”, a spus băiețelul.

Articole interesante

1 comentariu

Lasa un comentariu