Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Capra care şi-a bătut joc de lup

Capra care şi-a bătut joc de lup
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Într-o zi o capră pierdea vremea în jurul casei stăpânului său. La un moment dat, capra a văzut nişte iarbă verde care creştea chiar pe acoperişul casei.

A stat puţin pe gânduri şi a decis să se înfrupte cu iarba proaspătă şi neatinsă de nimeni, aşa că a sărit pe acoperiş şi a început să se plimbe prin iarba verde.

Tocmai atunci, un lup a trecut prin zonă şi a văzut capra. Imediat a început să îşi imagineze un prânz copios de care ar putea avea parte, dacă ar ajunge la capră.

Însă era imposibil ca lupul să ajungă pe acoperişul casei. Aşa că s-a resemnat rapid şi a dat să plece pentru a căuta altceva de mâncare.

Capra a văzut cum lupul se lingea pe bot şi a început să râdă, privindu-l pe acesta batjocoritor. Pentru că nu avea ce face, lupul s-a văzut nevoit să tolereze bătaia de joc a caprei.

Înainte să plece de acolo, lupul a ţinut să o taxeze pe capra ce avea o atitudine sfidătoare: “ Domniţă, nu tu îţi baţi joc de mine, totul este din cauza înlțimii la care stai. Doar locul înalt în care te găseşti îţi dă valoarea asta, nimic altceva.”

Citește și:   Bambi (VII), de Felix Salten

Articole interesante

Lasa un comentariu