Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Câinele de pe capița de fân

Câinele de pe capița de fân
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

În timp ce căuta de mâncare un câine a văzut un grajd şi s-a îndreptat spre el. Grajdul era gol pentru că văcuţele care stăteau în el erau plecate la muncă. Aşa că, imediat câinele a intrat în grajd şi s-a urcat în vârful unei căpiţe de fân în speranţa că va găsi ceva de mâncare.

Pentru că era hămesit, câinele a încercat să mănânce nişte fân, însă nu i-a plăcut deloc gustul aşa că a abandonat ideea.

Spre seară, văcuţele s-au întors de la muncă la adăpostul lor. Pentru că toată ziua au muncit, erau foarte flămânde. Când au intrat în grajd, văcuţele au fost uimite să găsească acolo câinele care se odihnea pe capița lor de fân.

Una dintre văcuţe spune: Te rog să te dai jos. Vrem să mâncăm fân!

Câinele a început să mârâie şi a refuzat să se mişte.

Văcuţa a continuat: De ce eşti aşa de rău? Nu poţi să mănânci fânul şi nici pe noi nu ne laşi. Suntem obosite şi ne este foame după o zi de muncă.

Câinele se făcea că nici nu aude. În scurt timp şi-a făcut apariţia stăpânul văcuţelor care întâmplător avea un băț în mână. Când a văzut una ca asta, câinele nici n-a mai stat pe gânduri şi a rupt-o la fugă.

Citește și:   Iepurele şi leul

Articole interesante

Lasa un comentariu