Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

Pisica transformată într-o fată

Pisica transformată într-o fată

Se poate ca o creatura de pe pămant să îşi schimbe felul de a fi ? Ei bine, această chestiune a devenit, odata, subiectul unei certe înfocate între zei.

Jupiter a zis că se poate, dar Venus nu era de acord cu lucrul asta. Pentru a se convinge, Jupiter a transformat o pisica într-o fată şi a dat-o în căsătorie unui tânar bărbat. Nunta a avut loc ca de obicei, iar cei doi miri stăteau mulţumiţi la masa închinată cununiei lor, bucurându-se de bucate şi de oaspeţi.

„Vezi”, a spus Jupiter, „cat de binecrescut se poartă mireasa. Cine ar spune că pâna ieri nu a fost decât o pisica? Iată că felul ei de a fi s-a schimbat!”
„Asteaptă un minut”, i-a răspuns Venus, şi a facut să apară un şoricel în mijlocul încăperii în care avea loc nunta. Fără a mai sta pe gânduri, mireasa a sărit dupa el, încercând să îl prindă în dinţi.

„Sper că te-ai convins”, a spus Venus:

„Felul de a fi al unei creaturi iese întotdeuna la iveala”.

Lasa un comentariu