Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

Măgarul şi căţeluşul

Măgarul şi căţeluşul
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Într-o zi, un ţăran s-a dus la grajdul sau pentru a-şi vedea animalele care îl ajutau la muncă. Printre ele se afla şi un măgar, care era întotdeuna bine hrănit şi îşi purta adesea stăpâul în spate.

Împreună cu ţăranul venise şi un căţeluş, care dansa în jurul omului, îi lingea mâna şi zburda plin de voie bună. Ţăranul s-a căutat într-un buzunar, i-a dat căţelului o bucata de mâncare gustoasă şi s-a aşezat pe un scăunaş în timp ce le dădea ordine slugilor lui. Micul câine a sărit în braţele stăpânului său şi a rămas acolo, clipind din ochi în timp ce omul îi scărpina urechile.

Văzând ce se întâmplă, măgarul s-a încordat şi a rupt funia care îl priponea, după care a început să ragă din toate puterile, imitând lătratul căţeluşului. Tăranul nu mai putea de râs, aşa că măgarul a venit la el şi şi-a sprijinit picioarele din faţă pe genunchii bărbatului în încercarea de a se sui în poalele lui asemeni căţelului. Slujbaşii ţăranului l-au alungat imediat cu ciomage şi furci, şi, în acest fel, măgarul a învăţat că …

… o imitaţie prostească nu este în nici un caz o gluma.

Lasa un comentariu