Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Vede tot

Vede tot
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Această activitate în aer liber este pentru opt-zece participanţi. Pe un teren de 100 de metri pătraţi se înfig cinci beţe numerotate de la 1 la 5.

Participanţii văd aşezarea lor pe teren, după care sunt legaţi la ochi şi, pe rând, conduşi de organizatorul jocului pe un traseu ocolit care să atingă toate beţele. Astfel, cu un copil se merge de la 1 direct spre 2, 3…5, iar cu altul în sens invers etc.

După ce drumul de orientare a fost parcurs, copilul este dus la o depărtare de cinci metri de băţul de la care s-a început traseul său şi lăsat ca în termen de trei minute să refacă drumul singur.

Pentru fiecare băț găsit în ordinea corectă se acordă câte două puncte, scăzându-se în acelaşi timp câte două puncte pentru fiecare băț atins greşit sau negăsit până la expirarea termenului de joc.

Este foarte important că toţi copiii care privesc să păstreze linişte perfectă în tot timpul cât un coleg este în cursă, întrucât râsetele sau comentariile pot constitui indicaţii.

Citește și:   Jocuri de vară: Toarnă apa!

Articole interesante

Lasa un comentariu