Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Urmăreşte traseul!

Urmăreşte traseul!
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Între linia de start şi cea de sosire care se află la o distanţă de 10-12 metri una de alta se marchează traseul pe care urmează să se desfăşoare jocul. Traseul este compus din segmente diferite pe care concurenţii urmează să le parcurgă în drumul lor spre linia de sosire, astfel traseul este format din: treceri late şi treceri înguste, linii şerpuite, cercuri, etc.

Copiii se aliniază unul în spatele celuilalt la linia de start. La un semnal al conducătorului de joc, primul concurent pleacă pe traseu. El trebuie să ajungă la linia de sosire parcurgând traseul marcat şi respectând regulile jocului.

Regulile se stabilesc de la început şi se referă la modul în care este parcurs traseul: de exemplu, pe trecerile late se va merge într-un picior, pe cele înguste se trece în viteză, pe liniile şerpuite se merge pe vârfuri, în cercuri se sare şi aşa mai departe.

Jucătorul care nu respectă regulile jocului se aşază din nou la capătul cozii şi aşteaptă să îi vină din nou rândul. Cel care parcurge traseul fără să greşească primeşte un steguleţ când ajunge la linia de sosire pe care îl va da mai departe, celui care ajunge după el.

Citește și:   Dansul îngheţat

Articole interesante

Lasa un comentariu