Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Sandvişul

Sandvişul
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

“Sandvişul” este un joc pentru doi sau mai mulţi participanţi. Poate fi jucat şi pe echipe, iar în acest caz punctele coechipierilor se totalizează.

Pentru joc sunt necesare: un pahar, o farfurioară, o farfurie adâncă sau o cutie şi zece monede.

În farfuria adâncă sau cutia mare se aşază farfurioara, iar pe aceasta paharul, formând un fel de sandviş de obiecte. În fața lor se trage o linie la distanţă de trei metri.

De aici concurenţii vor trebui să arunce fiecare câte zece monede, căutând să obţină cât mai multe puncte.

Astfel, pentru fiecare monedă care rămâne în pahar se acordă trei puncte, pentru cele care rămân pe farfurioară două puncte, iar pentru cele care ajung în farfuria mare se scade câte un punct.

Monedele care ies în afară nu sunt luate în considerare, însă nu mai pot fi aruncate din nou de către jucătorul care le-a pierdut.

Pentru copiii sub zece ani, linia de aruncare va fi trasată la numai doi metri.

Jucătorii trebuie să arunce toate cele zece monede în timp de maximum două minute. Timpul le este comunicat la fiecare 30 de secunde. Monedele rămase nearuncate după expirarea timpului nu vor intra în calcul, participantul la joc păstrând punctajul realizat.

Citește și:   Zona interzisă

Dacă jocul se desfăşoară pe echipe de câte cinci copii, fiecare va arunca doar câte două monede, pentru a nu se prelungi prea mult jocul, care ar risca să devină monoton.

Jocul necesită o îndemânare deosebită, care se poate forma prin repetarea lui sau prin antrenamente făcute în prealabil.

Articole interesante

Lasa un comentariu