Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Podul de piatră

Podul de piatră
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Podul de piatră este un joc foarte vechi care continuă să fie jucat şi astăzi. Copiii se amuză și cântă prin intermediul acestui joc în aer liber. Podul de piatră este un joc pentru cât mai mulţi copii.

Primii doi copii stau faţă în faţă şi îşi împreunează mâinile pe care le ridică pentru a forma un pod. Ceilalţi copii trec pe rând pe sub podul format de aceştia.

Copiii cântă: Podul de piatră s-a dărâmat/ A venit apa şi l-a luat/ Vom face altul pe râu, în jos/ Altul mai trainic şi mai frumos.

Când copiii termină de cântat, cei doi care formează podul lasă mâinile în jos şi atunci vor prinde la mijloc copilul care în acel moment trece pe sub pod.

Copilul prins iese din rând şi nu va mai trece pe sub pod, va stă în spatele unuia dintre cei 2 copii şi va aştepta până când toţi ceilalţi copii vor fi prinşi şi vor face parte din zidul podului. Copiii prinşi se aşază de o parte şi de altă în spatele copiilor.

Citește și:   3 jocuri în parc care dezvoltă abilitățile de coordonare

Articole interesante

Lasa un comentariu