Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Mingea în echilibru

Mingea în echilibru
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Pentru acest joc antrenant cu mingea, copiii vor avea nevoie de câteva bucăţi de carton, de plastic sau lemn subţire, de mărimea unei coli de hârtie.

Înainte de începerea jocului se delimitează terenul, marcându-se liniile de start şi de sosire. Între cele două este recomandat să fie o distanţă de 5 metri.

Jucătorii se aşază la linia de start ţinând în mână bucăţile de carton pe care se pune mingea. Pentru acest joc este foarte importantă poziţia corpului: toţi copiii trebuie să ţină braţele bine întinse din umeri şi din coate, astfel încât acestea să formeze un unghi drept cu corpul.

Când se dă startul, copiii pornesc ţinând mingile pe bucăţile de carton în aşa fel încât să le menţină în echilibru şi să ajungă la linia de sosire fără să le scape pe jos.

Câştigătorii se stabilesc în funcţie de ordinea sosirii. Cel care scapă mingea pe jos pe traseu este trimis, înapoi, la linia de start.

Citește și:   Activităţi simple de exterior pentru începutul primăverii

Articole interesante

Lasa un comentariu