Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Lupul şi ouăle de Paşte

Lupul şi ouăle de Paşte
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Pentru că minivacanţa de Paşte este dedicată aproape în întregime jocurilor şi activităţilor în aer liber, iată o idee pentru atunci când se adună mai mulţi copii afară, la joacă.

Jocul se numeşte Lupul şi ouăle de Paşte şi este foarte antrenant şi amunzat, perfect pentru a fi pus în practică într-o zi frumoasă de sărbătoare, în care nu există griji legate de teme sau de mersul la şcoală a doua zi.

Cum se joacă:

Unul dintre jucători este lupul şi ceilalţi sunt ouăle de Paşte. Înainte să înceapă jocul, fiecare copil va decide ce culoare va avea.

În mod normal, copiii mai mari îşi vor alege nume de culori ceva mai complicate, în timp ce copiii mici vor alege culorile mai uşor de reţinut. Apoi, va urma marea confruntare cu lupul, care începe să ghicească culorile.

Dacă lupul ghiceşte culoarea unui jucător, atunci acesta face un pas în faţă, scrie culoarea cu creta pe asfalt, apoi aleargă pe un traseu stabilit, înainte de a se întoarce în coş, adică lângă ceilalţi jucători.

Dacă jucătorul ajunge înapoi în coş, el alege o culoare nouă şi jocul continuă. Dacă lupul atinge oul înainte că acesta să ajungă în coş, atunci acel jucător devine lupul şi jocul continuă la fel.

Citește și:   Pescuieşte merele

Articole interesante

Lasa un comentariu