Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Lanţul buclucaş

Lanţul buclucaş
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Pentru acest joc, participanţii stau la marginea delimitată a suprafeţei de joc. Unul dintre copii este ales conducătorul lanţului.

Acesta se îndreaptă spre locul în care stau adunaţi cei care participă şi îl atinge pe unul dintre ei. Acesta este obligat să treacă în spatele conducătorului şi în felul acesta devine o verigă din lanţ.

În această formulă, conducătorul lanţului îşi continuă drumul alergând pe suprafaţa de joc delimitată marcată cu diverse trasee şi obstacole. După un timp, lanţul se îndreaptă din nou spre grupul de copii, iar conducătorul atinge un alt jucător care devine la rândul său, următoarea verigă. Jocul continuă la fel, cu tururi de teren şi adăugarea unor noi verigi în lanţ. Lanţul se măreşte până când şi ultimul copil care participă s-a alăturat.

Când lanţul este complet, conducătorul îl conduce în fugă pe tot terenul de joc, alergând pe trasee şi printre obstacole.
La un moment dat, conducătorul lanţului va trebui să dea semnalul “La loc!”.

Atunci, toţi jucătorii aleargă  în viteză spre locul de unde au pornit, iar cel care ajunge primul devine următorul conducător al lanţului.

Citește și:   Jocurii

Articole interesante

Lasa un comentariu