Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Jocuri cu mingea pe plajă

Jocuri cu mingea pe plajă
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Cu o minge și un grup de prieteni ziua petrecută pe plajă poate fi cu adevărat distractivă.  Inspiră-te din ideile de mai jos dacă te pregătești să pleci la mare.

Spațiul dintre noi

Desenați două linii paralele în nisip la o distana de aproximativ 5 metri una față de cealaltă. Jucătorii concurează câte doi, ducând mingea de la o linie la alta prin următoarele mișcări, pe rând: ținând mingea cu o singură mână, rostogolind mingea cu capul, ținând mingea între genunchi, lovind mingea, mergând cu spatele.

Pentru a crește dificultatea jocului, puteți pune bariere, iar jucătorii sunt eliminați dacă mingea iese dintre linii.

Cartoful fierbinte cu mingea

Pentru această activitate amunzantă, jucătorii vor sta în cerc pe nisip. Porniți muzica și aruncați mingea de la unul la altul. Când muzică se oprește, jucătorul la care se găsește în acel moment mingea va fi eliminat din joc. Cel care rămâne ultimul este câștigătorul jocului.

Întrecere cu mingea pe plajă

Pe nisip se desenează liniile de start și de finish. Jucătorii se împart în trei echipe. Fiecare echipă va primi câte un obiect de plajă pe care vor trebui să îl poarte, cum ar fi un prosop de plajă sau ochelari de soare. Membrii echipei vor alerga pe rând de la start la finish și înapoi ținând o minge de plajă între genunchi. Când jucătorul ajunge la capăt îi va da următorului coleg din echipa obiectul pe care îl poartă și mingea. Dacă un membru al echipei scapă mingea, acesta se va întoarce la linia de start și va relua cursa. Echipa care termină toată cursa prima va câștiga jocul.

Citește și:   Triunghiul distractiv

Cât mai sus

Pentru acest joc sunt necesare un prosop de plajă și o minge. Jucătorii vor ține prosopul de plajă de capete și vor arunca mingea în mijloc. Apoi, vor folosi prosopul pentru a arunca mingea în aer. Obiectivul este de a arunca mingea cât mai sus.

Articole interesante

Lasa un comentariu