Inregistrare

Inregistrati-va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii, a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti.

Suntem o comunitate care incurajeaza educatia si in care se intalnesc know-how-ul si experienta cu perspective inovative de abordare a problemelor.

Login

Autentificati-va pentru a pune intrebari, a raspunde la intrebarilor celorlalti sau pentru a va conecta cu prietenii.

Resetare parola

V-ati uitat parola ? Introduceti adresa de email si veti primi o noua parola.

Va rugam sa va autentificati.

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

Va rugam explicate, pe scurt, de ce credeti ca aceasta intrebare trebuie raportata.

Motivul pentru care raportezi utilizatorul.

AniDeȘcoală.ro Latest Articles

Jocul elefanţilor

Jocul elefanţilor
Poți fi de ajutor la urmatoarele teme

Jocul elefanţilor este o activitate de exterior amuzantă şi antrenantă. Pentru acest joc este nevoie de un număr par de jucători şi de câteva scaune.

Jucătorii se vor împărţi în perechi şi vor forma un cerc. Pune suficiente scaune în cerc pentru ca toţi, mai puţin o pereche să nu aibă locuri. Apoi, în secret, fiecare pereche decide ce animal reprezintă.

Doi dintre jucători, cei care nu au locuri pe scaune, vor fi elefanţii. Aceştia se plimbă în cerc şi strigă diferite nume de animale. De fiecare dată când strigă un animal ales de perechile de participanţi, “animăluţele” strigate se ridică de pe scaune şi încep să se plimbe în urma elefanţilor, mimând animalul pe care îl reprezintă. Jocul continuă până când elefanţii nu mai au ce ghici. Apoi aceştia vor striga “Leul!!!” şi toate perechile aleargă spre scaune. Perechea rămasă fără scaune vor fi elefanţii la următoarea rundă a jocului.

Citește și:   Itinerar cu surprize

Articole interesante

Lasa un comentariu